Bir Sayfa Seçin

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ VE BİLKENT ÜNİVERSİTESİ UNAM

Hacettepe Üniversitesi ve Bilkent Üniversitesi UNAM (Ulusal Nanoteknoloji Araştırma Merkezi) arasında 2017 yılında imzalanan Ar-Ge İşbirliği Çerçeve Protokolü ile başlayan Hacettepe-Bilkent Sağlık Bilimleri ve Teknolojileri (SBT) Programı çerçevesinde Sancar Fellows – Araştırma Mükemelliyeti için Bursiyer Destek Programı ve Hacettepe-Bilkent UNAM Sağlık Bilimleri ve Teknolojileri Alanı Başlangıç Fonu kazananları belli oldu.

Eylül 2018’de duyurduğumuz ve 31 Aralık 2018 tarihine kadar başvuruları alınan Sancar Fellows-Bursiyer Destek Programı ve Başlangıç Fonu Araştırma Desteği ile ilgili jüri değerlendirmeleri tamamlanmıştır.  Sancar Fellows-Bursiyer Destek Programı ile doktora sonrası araştırmacılara Bilkent UNAM tarafından burs sağlanırken, Hacettepe Üniversitesi tarafından verilecek Başlangıç Fonu ile de Hacettepe Üniversitesi ve Bilkent UNAM tarafından Sağlık Bilimleri ve Teknolojileri alanında ortak yürütülecek bilimsel araştırma ve geliştirmeye yönelik projelere destek sağlanacaktır.

Sancar Fellows-Bursiyer Destek Programı ile Bilkent UNAM tarafından doktora sonrası araştırmacılara 2 yıl süreyle verilecek bursu almaya Dr. Gülen ESKEN ve Dr. Ceran Serdar CEYHAN, Hacettepe Üniversitesi tarafından sağlanan Başlangıç Fonu desteğini de Dr. Öğretim Üyesi Elif BİLGİÇ ve Prof. Dr. Hatice KAPLAN CAN almaya hak kazanmışlardır.